tivibu ile film izleyin

film izlemek için tivibu aboneliği başlatmanız yeterli yapmanız gereken tek şey Film izle adresine girip binlerce ve yüzlerce film izleyebilirsiniz. Ayda sadece 1TL.

tivibu ile sinema keyfi

tivibu ile sinema keyfinin tadına varın, birbirinden farklı film seçenekleriyle donatılmış ttnet'in yeni hizmeti olan tivibu da en son filmlerden eski türk filmlerine , yabanı oscar ödüllü ve ödülsüz filmlere kadar her türkü filmi izleyebilirsiniz.
Her ay sadece 1TL ödeyerek sahip olacağınız bu hizmet televizyonu durdurabilmenizede imkan tanıyor. Yani istediğiniz saat istediğiniz yerde istediğiniz gibi televizyonu izleyebiliyorsunuz.

Kirala-İzle nedir? Avantajları nelerdir?

Kirala-İzle nedir? Avantajları nelerdir?

Kirala-İzle; geçmişten günümüze ses getiren, en çok izlenen, oyuncusu/yönetmeni herkes tarafından bilinen, ödüllü yerli ve yabancı filmleri film başına belirli bir ücret karşılığında, dilediğiniz zaman izleyebilme imkânı sağlayan bir Tivibu servisidir.

Bu servis ile Tivibu üyeleri geçmiş yıllarda vizyona girmiş yüzlerce popüler filmden oluşan arşive erişebilir ve kiraladıkları filmi 48 saat boyunca istedikleri zaman, herhangi bir ek ücret ödemeden defalarca izleyebilir.

Yılın en popüler filmleri vizyondan hemen sonra yine “Kirala İzle” servisindedir. Tivibu üyeleri yılın en popüler filmlerini kiraladıktan sonra 24 saat boyunca istedikleri zaman defalarca izleyebilir. Üstelik izlemekte oldukları filmi diledikleri zaman durdurup, başlatabilir; dilediklerinde ileri-geri alabilirler.

tivibu da hangi kanallar var ?

Tivibu’da hangi kanallar var?

Tivibu’da 45 yerli ve 16 yabancı olmak üzere toplam 61 TV kanalı bulunmaktadır ve bu sayı yepyeni kanallarla sürekli artmaktadır.
TRT1 - KANAL D - SHOW TV - ATV - STAR - FOX TV - CNBC-e - KANAL 1 - KANAL 7 - SAMANYOLU - MEHTAP TV - CINE 5 - KANALTURK - TRT2 - TRT3 - TRT 6 - TRT AVAZ - KANAL A - TVNET - KANAL T - HALK TV - KARADENİZ TV - AKDENİZ TV - KON TV - KANAL 3 - NTV - HABERTURK - SKYTURK - CNN TURK - 24 - ÜLKE TV - S HABER - BUGÜN TV - OLAY TV - CNN INTERNATIONAL - AL JAZEERA ENG - NTVSPOR - MOTORS TV - YABAN TV - TRT ÇOCUK - YUMURCAK TV - MAXİ TV - BEBE TV - E2 - AKILLI TV - BODY IN BALANCE - POWER TURK TV - KRAL TV - TÜRKÇ I-CONCERTS CMUSIC - TRACE TV...

Tivibu Tv Player download indir

Artık istediğiniz yerden her zaman heryerden tivibu ile televizyon izleyebilirsiniz.
Dizi , film , belgesel , futbol maçları gibi çeşitli programları görebilirsiniz.
TTnet tivibu ile televizyonu istediğiniz zaman durdurabilir ve yeniden oynatabilirsiniz.
kirala-İzle servisi ile en çok ses getiren, en çok izlenen, oyuncuları, yönetmeni herkes tarafından bilinen, yerli ve yabancı ödüllü filmleri, film başına belirli bir ücret ödeyerek istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.
tivibu standart plus üyelik aylık 1 tl olarak ücretlendirilmektedir.

indirmek linki: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=11444

tivibu özellikleri

İnternetten televizyon izlemek artık çay demlemekten daha kolay. TTnet tivibu hizmeti ile anında televizyon keyfini yaşayabilirsiniz.

Tivibu özellikleri:
-Film izleyebilirsiniz.
-Hemen hemen bütün televizyon kanallarını izleyebilirsiniz.
-Televizyon başından ayrılmak zorundaysanız durdurup yeniden yürütebilirsiniz.
Bu sayede televizyonun hakimiyeti sizin elinizde olacaktır.
-Ayda sadece 1TL

tivibu ile ayda 1TL ye televizyon keyfi

TTnet'in yeni çıkan tivibu hizmeti ile artık bilgisayar başında televizyon izleyebileceksiniz.

1 TL (türk lirası) kadar ufak bir bedel ödeyerek bu hizmetten anında yararlanabilirsiniz.
Anında erişim sağlayacabileceğiniz tivibu hizmeti ile yeni çıkan filmleri , türk filmleri , yabancı filmleri dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. tivibu hizmeti ttnet'in başlattığı yepyeni ve en son hizmettir.